FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de afhaling/ levering?


U kiest zelf voor afhaling of levering. Deze keuze kan u doorgeven bij het afronden van uw bestelling. Indien u voor levering kiest, zal de bestelling bij u thuis geleverd worden. Afhankelijk van de afstand, zal een meerkost aangerekend worden. Indien u voor afhaling kiest, kan u de bestelling zelf komen afhalen op volgend adres: Brandstraat 42 8755 Ruiselede (Doomkerke). Afhalingen kunnen op onderstaande tijdstippen: Vrijdag 16u30-18u30 Zaterdag 10u00-12u30 Zondag 10u00-12u30 Leveringen gebeuren op de onderstaande tijdstippen: Vrijdag 16u30-19u00 Zaterdag 16u30-18u30 Specificatie van het precieze uur binnen dit tijdsbestek is niet mogelijk.
‘Ieuw' ik lust iets niet. Kan ik dit vervangen door iets anders?


Bij uw bestelling heeft u de optie om één groente te vervangen door een groente die ook op diezelfde brochette terug te vinden is. Er is ook de optie om uw brochette volledig zelf samen te stellen. Hierbij kan u kiezen uit ons volledig gamma aan beschikbare groenten. Deze optie vindt u terug onder het tabblad 'Brochettes'.

Kies en combineer 6 blokgroenten

 • blokgroenten:
  • champignon
  • zoete aardappel
  • prei
  • ...
De platgroenten worden door het Veggrill team gematched met uw keuzes.
 • platgroenten
  • rode ui
  • gele ui
  • rode paprika
Kan ik zelf kiezen welke groentjes op de brochette zitten?


Er is een optie om jouw brochette volledig zelf samen te stellen. Hierbij kan u kiezen uit ons volledig gamma aan beschikbare groenten. Deze optie vindt u terug onder het tabblad 'Brochettes'. De samenstelling is als volgt:

Kies en combineer :

 • 6 blokgroenten:
  • champignon
  • butternut
  • prei
  • ...
 • 4 platgroenten:
  • rode ui
  • gele ui
  • rode paprika
Wat is de bereidingswijze?


De bereidingswijze is eigenlijk heel eenvoudig. U haalt de brochettes uit de verpakking en legt ze op de grill van uw barbecue op temperatuur, in de grillpan of in de braadpan. Enkel bij gebruik van de braadpan raden we aan om nog wat extra vetstof toe te voegen voor het bakken. Wanneer u kiest voor het gebruik van een (grill)pan, kunnen de groentestukjes ook van het stokje gehaald worden. Alle groenten zijn reeds voorgegaard, zodat ze allen dezelfde bereidingstijd hebben. Wij adviseren een bereidingstijd tussen 8 à 12 minuten voor een beetgaar resultaat. Verder garen naar eigen smaak is uiteraard een optie.
Ik heb geen barbecue of grillpan …Wat nu?


Geen paniek! U kan de brochettes ook gewoon klaarmaken in een braadpan. Natuurlijk zullen er dan geen grillsporen te zien zijn en zal de subtiele rooktoets ontbreken. Haal gerust de groentestukjes van het stokje om deze in een gewone pan te bakken.
Hoe combineer ik de brochettes?


U bent uiteraard vrij om te kiezen hoe u de brochettes combineert. Onze brochettes kunnen perfect dienst doen als side-dish, maar ook in de hoofdrol geplaatst worden. Gerechtjes die terug te vinden zijn op de productpagina: - risotto met 'Carrot³'. - stoofvlees- friet met 'Orande'. - balletjes in tomatensaus met puree en 'Groende'. - wrap met kip en 'Carrot³'. - worst met 'Groende'. - ribbetjes met 'Orande'. Volg zeker ook onze Facebook en Instagram pagina voor meer inspiratie.
Hoelang kan ik de brochettes bewaren?


De houdbaarheidsdatum is steeds terug te vinden op de verpakking. We streven ernaar dat de brochettes tot 3 dagen na aankoop geconsumeerd kunnen worden. Bewaren in de koelkast.
Welke allergenen zitten er in de brochettes?


Onze brochettes bevatten mogelijks sporen van volgende allergenen: - ??? Neem gerust contact met ons op bij specifieke vragen.
Gemarineerde groentjes, is dit dan wel nog gezond?


Het gebruik van marinades is noodzakelijk voor een mooi en eenvoudig bereidingsproces en zorgt voor de unieke kruiding van de groenten. Onze marinades hebben steeds een verfijnde olijfolie als basis. Deze doet echter geen afbraak aan het gezonde karakter van de groenten.
Wat is een goede portie per persoon? Zijn er ook kinderporties?


De voedingsdriehoek spreekt over een dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten van 300 gram per dag. Als u weet dat het gewicht van één brochette rond de 125 gram ligt, is er wel marge voor meerdere brochettes per persoon. Echter eerlijkheid gebied ons: een grote eter zal snel twee brochettes verorberen, waar kleine eters en kinderen voldoende zullen hebben aan één brochette.
Hoe lang op voorhand moet ik mijn bestelling plaatsen?


Bestellingen moeten minimaal 24u voor een gekozen afhaal- of leveringsmoment geplaatst worden. Alle bestellingen die eerder dan 24u op voorhand geplaatst worden, kunnen met zekerheid verwerkt worden door het Veggrill team.
Hoe en wanneer kan ik betalen?


Om een eenduidig betaalbeleid te voeren, hebben we ervoor gekozen om enkel online betaalwijzen mogelijk te maken. U wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betaalterminal na het plaatsen van uw bestelling. Hiervoor doen wij beroep op de betaalservice van Klarna.